Když vyplňuju příspěvek na bydlení online tak tam je kolonka dokládané dokumenty a elektronické přílohy. Prý mám doložit občanský průkaz, ale nikde tam nepíšou jak? To to mám prostě jenom vyfotit a stačí jim to? To samé i s nájemní smlouvou.. Nerozumím tomu, nebo se to má nějak oskenovat? Já doma skenr nemám, prosím poraďte mi. Děkuju.
Zavedení, tedy poprvé zajděte osobně. Nezapomeňte žádný dokument. A až s úřednicí se domluvíte o dalším postupu. Chcete peníze? Chcete! Tak udělejte něco více než chvíli na zadku u počítače.
Nemáte špatné informace? Pro zajímavost jsem se díval na podmínky podání žádosti a o občance se tam nic nepíše. V poučení je uvedeno, že žádost můžete poslat prostřednictvím Identity občana nebo datovou schránkou. Přílohy můžete vyfotit a poslat ve formátu .jpg.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.