Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Myčka - ako nainštalovať na kraj kuchynskej linky Metod (Ikea)

Od: mareks odpovědí: 7 změna:

Dobrý deň, neviete prosím, poradiť, ako nainštalovať vestavnú myčku Bosch na kraj linky Metod (Ikea)? Ide o to, že myčka sa má uchytitť v podstate len dvomi šroubami po bokoch o bočné (susedné) skrinky. Ja mám ale myčku umiestnenú úplne na pravej strane linky a teda bude zakrytá len krycím panelom, ktorý sa za normálnych okolností prichytáva šroubami o korpus skrinky. Neviete, prosím, či na to existuje nejaké riešenie? Ďakujem za odpovede

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Z bocnej strany tam bude nejaka krycia drevotrieska?

gill
hodnocení

0x
Normalne ten kryci panel chytnes uhelnikem do desky a podpira ti desku :)
Take jsem na to koukal jak puk, kdyz jsem Metodeje montoval :)

hodnocení

0x

podařilo se? řeším ten sám problém

V podstatě o vůbec žádný problém nejde. Boční krycí deska se natýbluje na pár kolíků do pracovní desky, pak se zasune myčka a přišroubuje se jak nahoře k pracovní desce, tak k oné boční desce.

Hotovo, vyřízeno.

Samozřejmě musí být pracovní deska o šířku deska o šířku myčky + tloušťku boční desky delší.

hodnocení

0x

Když vám stojí vedle linky vestavná myčka, tak samozřejmě nejde vestavět, když vám chybí nad ní pracovní deska a bok. Musíte mít myčku volně stojící a tu k ničemu nešroubujete. Pokud už máte vestavnou myčku, musíte nastavit jak pracovní plochu, tak i bok.

elis
hodnocení

0x

Dobrý den, řešíme teď s partnerem stejný problém, mohu se zeptat, jak jste vyřešili přichycení toho krycího panelu vzadu dole k myčce? Protože podle všech informací co tu čtu, jste pouze přichytili krycí panel k desce, jestli to dobře chápu. Na myčce máme možnost uchycení pouze vpředu z každé strany jedním šroubkem.
Děkuji za případné informace.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]