Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Poškozený kuchynsky šuplík hnědý, kovová rukověť

Od: david71 odpovědí: 6 změna:
Dibrý den, nevíte kde se dají sehnat nahradní díly do kuchyně? Poškodil se mi kuchyňský šuplík a potřeboval bych vyměnit pouze jeden. Nicméně ikea a ostatní již neprodávají žádné podobné modely. Ke všemu nikde na kuchyňském nabytku ani není napsaná značka, pouze trouba je zannussi. Predpokladam tedy že i nabytek a šuplíky mohou být zanussi, nicmene přestoze jsem na googlu hledal, nic jsem nenašel. Značku si nepamatuji, protože při koupi bytu byl nabytek již zřízen po predchozim majiteli. Novou kuchynskou linku za desitky tisic kupovat kvuli jednomu šupliku nebudu. Ovšem poškozený šuplík mě k tomu nejspíše donutí.
Jiný ktery do kuchynske linky nepasuje tvarem, barvou ani rukojetí kupovat odmitam
Prosím Vás tedy pokud někdo máte doma velmi podobný, či tusite o jakou znacku se jedna byl bych Vám vdecny za Vaše postřehy a rady
Posilam foto části kuchynskych šupliku.

Poškozený kuchynsky šuplík hnědý, kovová rukověť

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

111®
hodnocení

0x

No tak popsal jste to skvostně, nicméně fotka by řekla asi víc nejen o tom že je to šuplík, ale také co mu je a jaký má tvar. Aha než jsem to dopsal je tu foto. Ale vada nevidět.

asd1
hodnocení

0x

POkud je OK čelo tak to použiješ a necháš dodělat zbytek..

lila
hodnocení

0x

Nemůže to být Schmidt? Vypadá to tak.

hodnocení

0x

Zannussi je výrobcem elektrospotřebičů (lednice, pračky, myčky, trouby, atd...).

Ne nábytku kuchyní.

hodnocení

0x

Kdybys dal fotku otevřeného šuplete, bylo by to podstatně lepší.

Kupovat novou kuchyň kvůli jednomu šupleti, k tomu se radši nebudu vyjadřovat.

Šuple se dá buď opravit, či udělat nové a jen k tomu přidělat předek který se sundá z poškozenýho šuplíku.

hodnocení

0x

Foto prosím té části šuplíku které je poškozená.

Pokud je poškozené držadlo šuplíku tak je potřeba změřit rozteč upevňovacích otvorů a velikost závitu.

Tedy pokud jsou šroubovaná z vnitřní strany. ( Křišťálovou kouli mi někdo štípnul :( )

Pak už jen najít držadla pro všechny šuplíky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]