Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lze mobilem na dálku vypnout jistič?

Od: liburena odpovědí: 7 změna:

Zdravím,

mám napojené čerpadlo na kapičkomat na zahradě chalupy, ale když vím , že tam prší, chtěl bych intervalové zapínání mobilem/nějak vypnout .

Nebo jak? Sousedy nemám...))

Díky

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

riva
hodnocení

1x

Bez problému a široký výběr, pokud je na chalupě internet.

liburena
hodnocení

Prosím pošlete mi odkaz , kde info najít.A jak se to jmenuje?

Wifi mám.

díky

riva

Nejjednodušší je použití smart zásuvky, kterou dáte do původní zásuvky a přes ni napájíte čerpadlo. Z mobilu pak můžete smart zasuvku zapnout/vypnout. zasuvky-pro-chytrou-domac/...

Pokud se pro to rozhodnete, tak si třeba tady ještě nechte schválit, že to bude optimální volba. Evropská je Shelly. A počítejte s tím, že se to musí jednou nastavit, což pro vás může být oříšek i s návodem v ruce.

Jen doplním... mám velmi dobré zkušenosti s Shelly Plug S
zasuvky-pro-chytrou-domac/...
Jsou na 10 nebo 16A, ovládané jen Wi-Fi, pokud jste na místě, nebo přes Cloud (a Wi-Fi), pokud jste jinde. Při instalaci nespěchejte...chce to chvilku se tomu věnovat a prostupovat podle pokynů... V provozu prozatím pět různých zařízení Shelly..
A vypínáte přímo danou zásuvku, NE jistič, to byste už jednoduše napětí na zásuvku neobnovil

hodnocení

1x

Pokud není internet, tak třeba přes GSM bránu, to už je ale dražší záležitost než třeba přes internet..

hodnocení

0x

Cez internet : Shelly, 1 alebo 2 kanalova verzia, cena max 25 eur. Je to dialkovo spinane rele pre max 16A.

Alebo rozne smart zasuvky, tiez od Shelly alebo nieco cinske lacnejsie. Dalsia moznost Sonoff.

Cez SMS : GSM exeo

liburena
hodnocení

0x

moc díky všem , jdu do toho ))

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]