Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Umístění příborů

Od: ringo® odpovědí: 9 změna:

Při návštěvách jsem si včiml, že lidi mají v příborníku umístěny příbory různě. Zajímalo by mě, jak to bývá nejčastěji.

Anketa se načetla nedodělaná a nejde opravit.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

7x

Lžíce - vidličky - nože, pod tím malé lžičky. Už ve třetí generaci stále stejně.

hodnocení

5x

Lžíce - vidličky - nože

Tak sem koukl do přiborniku
Já mám svislé L-V-N
Pod nima vodorovně ML

hodnocení

3x

Lžíce - vidličky - nože

Zajímavý průzkum. Bývám zmatená, když někde jsem a hrábnu do šuplíku.. bála jsem se, že jsem z toho mírně mimo jen já *smich* na baráku máme L-V-N, odjakživa. Jsem na to zvyklá. Do bytu jsem nastěhovala a už byly karty rozdány. A úplně špatně *smich* N-V-L! Hrůza *smich* doteď to ještě občas fláknu tam,jak jsem zvyklá *smich*
vibe2*

Máme to taky tak (jak říkáte špatně) - zleva doprava N-V-L, t.j. zprava doleva L-V-N ... protože první si beru pravou rukou lžíci ...

hodnocení

1x

nože / vidličky + lžíce / ostatní. Asi tak takhle.

Umístění příborů

otakar
hodnocení

1x

Příborník nepotřebuji,Mám plastovou krabičku a v ní dvě sady příborů.Samotnému mi to tak stačí.Stejně po použití a umytí většinou nechávám na odkapávači a znovu použiji.V práci je kantýna za ,,poslanecké peníze,,( snídaně/obědy/večeře ) + stravenky a mám to tam kousek.Otvírák na pivo mám na stole.

hodnocení

1x
Všechno na jedné hromadě.

hodnocení

0x
No nevím. Asi si udělat nějaký malý soukromý průzkum.
Já mám v baráku vidličky, nože uprostřed a lžíce vpravo. V bytě jsou lžíce vlevo, vidličky uprostřed a nože napravo.
Alespoň jsem o tom přesvědčen. Omyl není vyloučen.

03.08.23 12:19
hodnocení

0x

V - n - l

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]