Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co jsem to koupil za brambory?

Od: pansvacinka® odpovědí: 9 změna:

V Jednotě COOP jsem koupil asi dvě kila těchto divných brambor.

Byly poměrně měkké a zvláštní bylo, že když se zmáčkly, tak slupka praskla a oddělila se od brambory, jako by byly vařené. Bramobry jsem usmažil na sádle a chutnaly docela dobře.

Ale to jejich "chování" za syrova bylo divné. Co se jim tak mohlo stát?

Co jsem to koupil za brambory?
Co jsem to koupil za brambory? #2

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

To vypadá jako nějaké krmné brambory.

hodnocení

tvl, a já je "zkrmil" *alene*

ale dík za relevantní názor

hodnocení

3x

Jsou to prostě loňské brambory - zřejmě byly dobře uschované, že to vydrdželo v takovém stavu...

Mimochodem - po vojně jsem šel do jednoty dělat a jednu dobu jsem přes šéfa řešil "výkup" brambor - pár metráků z našeho sklepa jemu za 4,- a on prodával za 8,-... nebo jak ty ceny byly - netuším dnes. Peníze tenkrát šly vytáhnout, šéf to pak asi nechal v tipsportu nebo kde všude sázel (pravidelně cestou z práce šel do dvou - tří sázkovek).

hodnocení

2x

Tak nám sem ještě vlož fotku etikety na té krabičce nebo fotku učtenky s cenou těch brambor.

hodnocení

Voni je v té jednotě maj napytlíkované do průhledných sáčků.

Cenu vůbec neřeším, účtenku jsem již vyhodil - ale mám za to, že to byla obvyklá cena brambor v čr.

hodnocení

2x

Kdy my se naučíme reklamovat? A také se před nákupem, podívat, co vlastně kupujeme?!

hodnocení

2x

Tohle jsou 100% brambory z minulýho roku.

V jednom zemědělským družstvu jsem viděl ženšinu jak rukama vylamuje snad půlmetrový klíčky, zase dávala brambory zpět do oběhu. Docela hnus

hodnocení

2x

Já bych si troufnul trochu s předchozími komentáři ohledně stáří brambor nesouhlasit.

Podle obrázků bych si tipnul, že se jedná o brambory letošní, lehce podtržené a oprané, čímž se jim trochu pocuchá ta nedozrálá slupka a po dvou dnech pak budou vypadat přesně takhle.

Takže pokud rozumná cena, tak na rychlou spotřebu zcela bez problémů.

nov
hodnocení

0x

V sezóně nových brambor bych takové nepěkné brambory ani nekoupila.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]