Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nástavec komínku

Od: cniper* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den, rád bych se zeptal zda existuje nějaká možnost jak prodloužit vstupní (revizní) otvor jímky. Při usazování dělníci vykopali příliš hlubokou jámu a bohužel "pán", který ji usazoval nedbal výšky, a nyní je celá přibližně 15 cm pod úrovní terénu. Bohužel jsem tam při práci nebyl, takže práce byla "nedokončená". Rád bych srovnal celý terén (zahrabal beton okolo jímky a na ni), ale tímto dojde k zakrytí revizního otvoru. Proto se obracím s dotazem na doplňující prodloužení. Případně jak. napdalo mě prodloužení pomocí plechu, ale jak docílit kruhového průřezu. P.S. průměr vlezu je 60cm.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kjanik112*
hodnocení

0x

Kruhový prstenec z plechu 2 až 3 mm o průměru 60 cm Vám udělá každý zámečník nebo kovář. Na tvrdém papíru nebo na podlaze dílny si narýsujete kružnici o průměru 60 cm a ten pruh plechu ručně naohýbáte do kruhu, zajistíte svěrkou a svaříte.Problema nema- jak říkají Jugoslávci.

celp*
hodnocení

0x

Sežeňte litinový poklop i s rámem na kanalizaci má odpovídající průměr.

cyril*
hodnocení

0x

Jedním z řešení by mohla být i reklamace odvedené práce. Jinak dilatační šachtové nástavce jsou zcela běžně k sehnání.

cniper*
hodnocení

mohl byste mi kdyžtak napsat, kde jej sehnat?

doplněno 15.05.10 19:30:

jde o to, že nápad s plechem bude stát přibližně 200Kč. Ale nástavec netuším. Reklamace nevim jak by probíhala. Vím, že se běžně při výrobě nechá komínek prodloužit, ale kde pak ten plast sehnat? Proto by nejsnažší a nejlevnější řešení bylo použít plech.

celp*

Mohl by jste naznačit region?

cniper*
15.05.10 19:35
hodnocení

Praha

cyril*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]