Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zateplení stropu pod střechou - zelená úspora light

Od: turkova odpovědí: 1 změna:

Dobrý den,

dostala jsem dotaci na ZÚ light na zateplení stropu pod střechou. Jelikož jsem žena, potřebuji poradit, čím zateplit. Již nyní nad sádrokartonovým stropem je ca 12 cm vaty a na tom na roštech dřevotříska. Ale v pokojích je asi o 2-3 stupně C chladněji, než v přízemí. Proto chci položit na tuto dřevotřísku buď znovu 20 cm vaty nebo pochozí polystyrénové desky. Nevím, zda pod vatou či deskami má být parozábrana. Nad deskami chci udělat jen na každou stranu ca 3 m chodník z desek nebo znovu z dřevotřísky, aby se došlo k oknu a ke komínu. Mám na celou plochu pak dát nějakou plachtu kvůli prachu a nečistotám, aby se dalo případně vyluxovat? Moc děkuji za radu, kterou mi , prosím, zašlete na daný email.

Děkuji a moc zdravím Turková

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Jestli je to rovna plocha kde chcete mít pochozi koridor, tak jednodussi i levnejsi by byl eps, pro vatu by se musel vytvorit zase rost.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]