Nejste přihlášen/a.
Ať počítám, jak počítám, tak samostatný plynový bojler 120 litrů pro 5 lidí mi sežere 20 kWh denně (samozřejmě už jsem to přemočítal z metrů krychlových plynu). Není to nějak moc?
5x
Místo koupání jen sprchovat, a tu sprchu kupte s malou plochou a malými otvory.. A budete se spotřebou na třetině. A puberťákům omezit návštěvu koupelny na 10 minut. A nepouštět zbytečně teplou při každém opláchnutí, nebo čištění zubů, to je jen rozmar a zlozvyk. Chce to trošlku disciplíny u celé rodiny, pokud řešíte cenu energií.
0x
Každopádně jo, podle mě je to moc, ale nebude to až tak bojlerem, jako spíš tím, že blbě počítáte nebo máte extrémní spotřebu teplé vody. Ve třech lidech máme přes léto spotřebu 80 kWh plynu za měsíc (teplá voda + vaření).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.