Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Otvory v odpadu umyvadla nejdou vyčistit

Od: nevimsirady odpovědí: 6 změna:
Dobrý den, dnes jsem u umyvadla našla sedět tři mouchy, tak jsem si je googlila a zjistila, že je to kotule, která žije v hnilobnych zbytcich. Hned jsem sundala sifon a začala čistit. Moc špíny v něm ale nebylo. Bohužel má můj odpad čtyři vodorovné otvory, z nichž 3 jsou mělké, ale jeden je hluboký a já maličkem ani nedohmatnu na jeho konec. Z ostatních otvoru jsem vytáhla zbytky staré gumy. Jsou takové otvory běžné a co si mám prosim koupit, abych je vyčistila?
Otvory v odpadu umyvadla nejdou vyčistit
Otvory v odpadu umyvadla nejdou vyčistit #2
Otvory v odpadu umyvadla nejdou vyčistit #3

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

zaseja
hodnocení

2x

Ne, ten otvor sahá až nahoru do toho přepadu z umyvadla.

Dokonale to nevyčistíš a navíc se budeš zítra, až to dáš zase zpátky dohromady, ptát, co s tím, že ti to ve všech spojích teče.

Odpad se jenom proplachuje a pokud není ucpaný, tak zbytečně nerozebírá, když nevíš, co s tím.

doplněno 31.07.23 21:22:

Obden zašpuntuj sifon, naplň umyvadlo až k přepadu horkou vodou a nech jí tím přepadem chvíli přetékat, tím by se to mohlo pročistit, můžeš tam taky přidat jar

nevimsirady

Děkuji, to je přínosná informace. Bude tedy možné vyčistit to shora. Půjde to spirálou na odpady?

Spirálou na odpady to určitě nepůjde

aaa
hodnocení

2x

Do toho přepadu (oválný) nalej občas ocet a nebo savo.

ttt

a ten hlavni odpad se cisti obcas hydroxidem.

s hydroxidem opatrne ! , protoze to obcas pri cisteni zabubla a vystreli z odpadu...

nevimsirady
hodnocení

Dekuji za vaše tipy. Teď z toho prepadu vyletěla další moucha, takže asi sídlí tam. Napadlo mě ještě odsroubovat sprchovou hlavici, palcem ji natlakovat a proplachnout to a dost se toho uvolnilo.
Otvory v odpadu umyvadla nejdou vyčistit #4

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]