Zdravím, dostali jsme slivovici, meruňkovici a hruškovici a je strašně prevonená, zřejmě bylo přidáno nějaké aroma a k tomu jde cítit po lihu. Navíc při ochutnání má takzvaný "ocas". Lze se toho nějak zbavit, nějaký vylepšit, nebo použít na něco úplně jiného? Děkuji za rady
Kdysi jsem koupil "jemnou meruňkovici". Pít se to nedalo, tak jsem s tím nejdřív mazal kocourovi svrab a nakonec to skončilo jako nemrznoucí směs v ostřikovači. Krásně to vonělo.
Je velmi pravděpodobné, že ji nenechali po vypápené vyvětrat-zkuste napár dnů necht otevřenou lahev co to s ní pak udělá. Jinak potom jak píší ostatní-rozinky, višně... Tuhle jsem do zbytku (cca deci "jakoby" slivovice) dal hrst rozinek-nevím po dvou třech dnech? zhědla, z nedobré se stala dobrá.
Pokud ani pak , tak ještě varianta-mýt s tím okna nebo nalít do nádrže do benzínu.eventuálně by to s ropou schroupnul i starší chrochták ( předkomůrkáč )
Můžeš to buď použít jako mast na kolena (taky jednu takovou mám) a nebo to dát jako plativo pro méně náročné ukrajince nebo podobné dělníky...v okolí Otrokovic se takové slivovici říká "kouřovice", protože to smrdí po Barumce
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.