Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde sehnat nerez?

Od: magdon® odpovědí: 11 změna:

Nevíte kde sehnat kus děrovaného 0,8 - 1mm nerezového plechu (cca 40 x 30 cm)? nechce se mi kupovat celou tabuli.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Dobrý večer, viděla jsem různé nerez plechy, rozměr byl mě do výšky kolen a šíře asi 35 cm, nevím přesně, možná bych to přirovnala k velikosti menšího plechu na pečení do trouby. Měli je u nás v OBI, ale to už je tak čtyři roky nazpět. Pak jsem je také viděla v menších prodejnách, které prodávají kotle, kamna, krby a příslušenství, mám pocit že nám je také nějaký dodavatel v katalogu nabízel. A bratr kupoval podobný rozměr děrovaného nerezu v modelářských potřebách. Ráno se zeptám muže, kde jsme na ty plechy koukali nedávno, ale nevím zda si to bude pamatovat.

spu
hodnocení

1x

Tak třeba u nás v práci . Zkuste zámečnické firmy ve vašem okolí, nebo kovošrot

kmet

Vidím: Nevíte kde sehnat kus děrovaného 0,8 - 1mm nerezového plechu? Rozumím: nabídněte mi někdo odřezek

hodnocení

kmet - Rozumíte špatně, jste zcela mimo. Nejen, že nikoho nežádám o darování odřezku, ale možná Vás překvapí, že ten plech nejen potřebuju koupit, ale dokonce na něj potřebuju oficiální účtenku.

petr2
hodnocení

0x

Nedávno jsem rešil podobný problem nevim jestli mate tu moznost ale objel jsem u nas ve městě šrotiště a mužů říct neomezené množství na výběr od tabuli,tabulek,odřezků o různé sile za špičkové ceny

vikos*
hodnocení

0x

Pokud jste z OV nebo okolí, zkuste mrknout na plechynamiru.cz

Zboží i zasílají ale je na zvážení, na kolik by se to vyplatilo. Osobně jsem tam už několikrát nakupoval a vždy bez problémů.

vikos*

I když, teď koukám na stránky a děrované nemají :-/

Snad se jen zeptat, jestli by bylo možné objednat i mimo standardní nabídku eshopu.

hodnocení

0x
Nepíšeš průměr otvorů ani množství, ani účel. Tak mne napadlo něco podobného. Co když... I to je děrovaný plech.
fruugo.sk/...
kaufland.sk/...
plotynovafenz.sk/...
vidaxl.sk/...
vidaxl.sk/...
hodnocení

Je to na koš do starého gajgru. Ale asi to vzdám.

Neztrácej hlavu!
Kup v železářství 1 m2 pletiva, třeba poplastovaného, nebo bývá i natřené na zeleno, nebo jen pozinkovaného, s oky 10x10mm, 20x10mm, co zrovna bude k mání. Také se prodává čistě plastové.
Na zachycení velkých nečistot, hlavně listí, peří ptáků, úlomků krytiny a pod. bude stačit z polovičky vyformovat "koš" a vložit. Bordel menší velikosti může projít, voda spláchne. Druhou polovičku pletiva použiješ za dost let, až ta první shnije...
Nerez je přepych...
Já bych kouknul v domácích potřebách na železný či plastový cedník vhodného průměru. Nebo plastový květináč a vrták...

ěkoda, že se nepokračuje v jednom dotazu.

poradte.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]