Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nízké zastřešení bazénu na plavání nebo úplně placaté?

Od: brnanda odpovědí: 3 změna:

Máte prosím někdo osobní zkušenost s plaváním pod nízkým zastřešením - např. Viva od Alukovu?

Má to vůbec smysl nebo plavat nikdy pod tím nebudeme a tak radši pořídit úplně placaté zastřešení?

alukov.cz/...

alukov.cz/...

Děkuji

Janka z Brna

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Dobrý den, je to asi na každém...já vůbec to nízké zastřešení nemusím.. vlastně nikdo u nás v rodině .. netrpím klaustrofobií nebo tak,ale neplave se mi v tom prostě hezky. Pořád jsme to pak měli zasunuté,abychom se koupali nezastřešení. Bazén je samozřejmě vytápěný a úplně velký únik tepla kluci nezaznamenali- já neměřila ani nezapisovala. Nakonec se nechalo postavit vysoké zastřešení a teprve pak se bazén začal využívat v podstatě neustále.
janka
Dekuji. Tak nejak to tusim, ze je to plavani pod plastem jen teoreticke.
Vysoke bohuzel nejde, bazen bude hned pred domem a koukali bysme z oken rovnou do skleniku.
Je to prima na odkrývání, zmáčknete si čudlík a zajede to.. nemusíte tahat folii nebo ji rolovat..ale za mě na prodloužení koupací sezóny to není... Škoda,že nelze použít klasicky vysoké zastřešení, to by byla jiná. Ale úplně Vás chápu, že nechcete koukat přímo z oken do skleníku. Také bych nechtěla.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]