Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Rošty u grilu

Od: arwi® odpovědí: 5 změna:
Našla jsem na netu skoro stejné grily,ale liší se materiálem roštu.Který rošt u grilu je lepší, ocelový, litinový,nebo smaltovaný?

 

 

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 

hodnocení

4x

Ideálny je z potravinárskej nerezovej ocele.

 

mate59
27.07.23 08:38
hodnocení

2x

Litinový.

hodnocení

Ještě mi prosím vysvětlete proč.Děkuju.
kmet

1) Jeho povrch je členitý, vše na něm drží jak zažrané, blbě se čistí. 2) je těžký 3) je křehký, při pádu se poláme 4) má velkou teplotní setrvačnost, části v kontaktu s ním jsou po změně výšky buď spálené, nebo nedodělané

mate59

Líp rozvádí,akumulují teplo,udržuje vysokou teplotu,maso má hezkou mřížku,je ale trochu náročnější na údržbu kvůli poréznosti.Nebo zvolte ocelový 3x poniklovaný,ale tam je zas ten nikl,někomu může vadit.

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]