Nejste přihlášen/a.
Jde o to že na Au.kru je vířivka sice poškozená ale není tomu tak je kompletní ale pouze pro podnikatele. Podnikatel nejsem a tak mě napadlo si to koupit na sebe a dát IČO firmy co opravuje auta .
Když to budu platit že svého tak jak to pak bude třeba s financakem atd to by mě hodně zajímalo. Škoda že to Alza nemůže nechat jako aukci pro lidi pouze pro podnikatele .
Bude muset kámoš automechanik dávat neco do nákladů nebo jak se to jmenuje.
Díky
Takže ti lide ale o něco jiného, já už stačí jen prohlásit, že je podnikatel, aby mu to prodali, z důvodu nulové zákonné záruky. Tomu prodej, nikdo to nebude zkoumat, stačí mu jakékoliv ičo a tím pádem je odpovědnost na něm.
Nicméně na Kaufland marc place byla Vířivka fungl nová funkční asi 7, která se normálně prodává za 15 ale už tam asi není to bylo krátce, já jí mám z Lidlu 9,9 už 3 rokem
2x
Už Vám tady radili...ale kouknul jste na ty negativy v hodnocení? 11 negativů za posledních 30 dní
aukro.cz/...
Úvodní foto je ilustrační, to Vám tedy může přijít pěkný šrot za 2500 kč
aukro.cz/...
doplněno 27.07.23 06:25:
Ano, bohužel můžou
v popisu píší "na náhradní díly", takže počítám, že se na Aukru zbavují nefunkčních, nebo nekompletních vratek. Tak proč by si zasírali svůj e-shop, když nikoho ze zákazníků e-shopu nenapadne podívat se na hodnocení na Aukru a oni se tak zbaví odpadu
Prostě ve stylu "urvat prachy za každou cenu".
Tak děkuju za otevření oči, za tohle to opravdu nestojí.
0x
Nemůžeš to koupit na sebe a dát ičo firmy. To by byla blbost a minimálně porušení kupní smlouvy. IČo je vedeno v ARESu. Když to koupí kámoš na firmu (na ičo) tak to problém není. Kdo vytáhne z kapsy peníze, je už jedno.
Kámošovi zaplatíš za služžbičku nějaký bakšiš a je to.
doplněno 26.07.23 17:35:
A ano, kámoš si to nedá do nákladů, to znamená, že to zaplatí i s DPH, která nebude jako odečitatelná položka, vlastně to zaplatíš včetně DPH ty.
0x
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.