Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Perlator k baterii, typ zavitu

Od: od odpovědí: 12 změna:
Dobry den, potřebovala bych koupit sítko neboli perlator do vodovodní baterie nad umyvadlem, ale nevím jaký v obchodě vybrat, protože tam nikde nevidím závit
Závit podle mne není zvenku ani zevnitř, tak co pak koupit? Jak tam bude sítko držet? Opravdu nejde nahmatat uvnitř baterie a zvenčí taky nic není... je to nějaká blbá baterie nebo co? Pro jistotu přikládám foto, děkuji

Perlator k baterii, typ zavitu

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

zaseja
hodnocení

2x

Ten perlátor má na sobě vnější závit, normálně ho vyšroubuj a dojdi s ním do prodejny, ať ti dají ten samý, když to nepoznáš sama.

od
hodnocení

Tady je právě problém že žádný původní nemáme, je to byt po babičce a už to takto bylo, proto nevím tedy co tam bude pasovat :(
zaseja

Ale na tý fotce perlátor je, akorát ti možná chybí ta sada sítek v něm, prostě tenhle zbytek vyšroubuj a jdi do obchodu

od
hodnocení

Tak to se omlouvám a děkuji, nevedela jsem že to co trčí je nějaký zbytek perlatoru když tam není sítko, děkuji za trpělivost

jirka7
hodnocení

2x

To označené je zbytek perlátoru, to musíte vyšroubovat otáčením doleva a v obchodě koupit shodný průměr

Perlator k baterii, typ zavitu #2

hodnocení

0x
Na perlátoru bude normálně vnější závit.
Vyšroubujte ho a vemte s sebou do obchodu, je více průměrů. Nebo změřit.
od
hodnocení

Nemohu bohužel, není tam žádný a ani nebyl, takže nemám co s sebou vzít do obchodu...
sasa*

Hm jak u magorů. Na fotce je vidět zbytek perlátoru. Vem klíč, nebo hasáček, případně sikovky , povol ho z baterie

a kup si nový... Nevím už jak ti mají víc poradit.

od
hodnocení

Děkuji děkuji... pardon, holt neznalost, není tam sítko tak jsem myslela že to prostě ten perlátor není, děkuji za trpělivost

hodnocení

0x

Vona prostě nechápe, že to musí za ty zbroušený protilehlý hrany něčím vzít a vyšroubovat.

Chtělo by to prostě chlapa, kterej by tam zašel a udělal to. Ale já nemůžu, musí někdo mladší.

od
hodnocení

To asi jo bohužel :-D alespoň poučím meho pubertaka doma :-D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]