Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, prosím o radu ohledně elektrického navijáku 230V. Po delší době jsem jej chtěl použít, ale motor se občas nechce rozběhnout, občas se přepnutím na opačný směr otáčí stále stejně. Vyměnil jsem porouchaný přepínač směrů i rozběhový kondenzátor, brzda na první pohled vypadá v pořádku. Máte s tím někdo nějakou zkušenost? Moc díky.
Takže jde o Lux Tools, 1300W, 5,6A typ SZ-300/600 německé výroby. Co se zapojení vypínače týče, vše jsem si zakreslil a je to v pořádku, jen u rozběhového kondíku mi kolega sdělil, že není podstatné, jak ho zapojím. Doufám, že mi předal správnou info. Zatím se mi vše ostatní dařilo opravit, ale na tomhle jsem si vylámal zuby...
no jo ale je třeba proměřit co jak spíná při chodu nahoru a dolu, z obr. to nikdo nevykoumá když tam končí vodiče ve vzduchu
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.