Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zápach z odpadu až po zalití vodou

Od: krcdrc odpovědí: 5 změna:

Dobrý den

mám dotaz. V posledních několika týdnech se mi začal ve vaně objevovat zápach.

Tento zápach pravděpodobně vychází z přepadu vany a je cítit až po tom co začne odtékav voda do kanalizace.

Zpravidla pokud se sprchuji tak jamile oddteče první voda do odpadu je cítit zápach, který trvá tak dvě tři minuty a pak zmizí. Samotný sifon je čistý a vypadá bez problému. Kde bych mohl hledat příčinu? Děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

V potrubi, ktore spaja prepad so sifonom sa rozmozili bakterie to smrdi. Skuste do toho nafukat penu na cistenie klimatizacii, ta dezinfikuje. Napriklad toto, ma to al dlhu hadicku pribalenu : farby.sk/...

hodnocení

1x

Nějakého Krtka nebo co to je, jsem sypala do všech odpadů, protože všechno smrdí. Vzpomněla jsem si, že babička říkávala: Bude pršet, kanály smrdí, mouchy štípají a děcka řvou. A fak přišly deště a bouřka. *smich2*

hodnocení

0x
Vanovy sifon bych vycistil hydroxidem, po vycisteni sifonu jeste prostriknul Savem prepad vany. Vypadat ciste muze, ale az kdyz ho rozdelate a proplachnete bude cisty na 100%.
krcdrc
hodnocení

To jsem už udělal několikrát.. bohužel problem nevyřešil

To ani problem vyriesit nemoze, ked je zanesene bakteriami a bio odpadom (ktory tie bakterie zeru a uvolnuju smrad) zvisle potrubie prepadu, nie sifon. Ak je ten prepad vrubkovany, nie hladky, je tam krasna velka plocha, kde sa drzi svinstvo a bezne nastriekanie tekuteho pripravku nic nevyriesi, stecie to nadol. Potrebujete penu alebo to cele rozobrat, prepad odpojit a namocit do lavora s dezinfekciou.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]