Nejste přihlášen/a.
Dobrý den
mám dotaz. V posledních několika týdnech se mi začal ve vaně objevovat zápach.
Tento zápach pravděpodobně vychází z přepadu vany a je cítit až po tom co začne odtékav voda do kanalizace.
Zpravidla pokud se sprchuji tak jamile oddteče první voda do odpadu je cítit zápach, který trvá tak dvě tři minuty a pak zmizí. Samotný sifon je čistý a vypadá bez problému. Kde bych mohl hledat příčinu? Děkuji
V potrubi, ktore spaja prepad so sifonom sa rozmozili bakterie to smrdi. Skuste do toho nafukat penu na cistenie klimatizacii, ta dezinfikuje. Napriklad toto, ma to al dlhu hadicku pribalenu : farby.sk/...
To ani problem vyriesit nemoze, ked je zanesene bakteriami a bio odpadom (ktory tie bakterie zeru a uvolnuju smrad) zvisle potrubie prepadu, nie sifon. Ak je ten prepad vrubkovany, nie hladky, je tam krasna velka plocha, kde sa drzi svinstvo a bezne nastriekanie tekuteho pripravku nic nevyriesi, stecie to nadol. Potrebujete penu alebo to cele rozobrat, prepad odpojit a namocit do lavora s dezinfekciou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.