Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výběr sedací soupravy

Od: mpz odpovědí: 4 změna:
můžete mě prosím poradit jaký je nejvhodnější materiál na sezení ,bylo mě nabídnuto studená zdravotnická pěna,ale kolega tvrdí že je příliš drahá a pokud nepoužívám sedačku na spaní jen k sezení tak zbytečná,nebo tvrzený molitan a nebo pružiny ,ale tam to je údajně podmíněno tím,že je nutno pod potahovou látku dát ještě jednu látku,kvůli většímu otěru při průhybu a výrobv¨ci jí tam údajně nedávají.Zkuste mě poradit především z vlastních zkušeností.Děkuji.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ewa*
hodnocení

0x
Je nejlepší si sedačku ozkoušet ne? Důležité je,aby byla pohodlná a co je vevnitř vás už nemusí zajímat.Každému vyhovuje něco jinýho.
mpz
hodnocení

pokud máte peníze na rozhazování ,pak vás nemusí zajímat co je uvnitř,ale pokud chcete využívat sedačku aspoň 10 let tak sedáky a potah je to nejdůležitejší.

studena pena je parada, pokud Vam nevadi financne, nepremyslel bych... ;)

mpz
hodnocení

dobrá dám na Vaši radu jen by mě ještě zajímalo,jelikož sedačka nebude rozkládací,zda dát pod pěnu ještě odpružení(pružiny) nebo stačí samotná pěna .Děkuji

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]