Ahoj, řeším problém. Doma mi lehce proťekal záchod - Geberit (malý proud, sotva viditelný v míse). Tak jsem ho jako vždy uvnitř rozdělal, abych ty součástky uvnitř vyndal a vyčistil od vodního kamene. Záchod mi ale doteď nefunguje a zdá se, z úplně jiného důvodu. Ve zkratce - neteče mi voda tou malou hadičkou, kterou se celá ta nádržka napouští. Dřív, vždycky když byl zapnutý hlavní přívod tak mi z toho ta voda tekla proudem (evidentě to fungovalo i celou dobu, než jsem se do toho pustil). Teď ale nic. Přikládám fotky. Obrázek 1 - Tady mi vede te stupaček studená voda do Geberitu Obrázek 2 a 3 - Tohle je jenom další pokračování hadicí přímo do Geberitu. Poradtě co s tím
Co s tím - najít, kde to je ucpané. Zavřít vodu v jádře, odšroubovat tu převlečnou matku za ventilem v geberitu, pustit vodu. Pokud neteče, vyměnit ventil, nemusí být značkový, stačí jakýkoliv roháček. Pokud teče, vyměnit hadičku, to už bude chtít tu samou značku, kvůli koncovce. Ještě zkuste porovnat ten zlom hadice vlevo pár cm od ventilu... Ještě je možné, že za tím roháčkem je sítko, total ucpané...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.