Nejste přihlášen/a.
Rád bych poprosil o zkušenost s nějakým dobrý aktivátorem pro vteřinové CA lepidlo. Na trhu jich je obrovské množství a v různých cenových relacích. Cena není v tomto případě na 1. místě, potřebuji spíše kvalitu. Jde mi hlavně o to, aby spoj zůstal hned zafixovaný a už se nepohnul, vytvrzovat se může klidně déle, ale ta fixace hned po přiložení lepených ploch k sobě je pro mne velmi důležitá.
V modelařině stačí navlhčit prst vodu, použít velmi malé množství lepidla - žádná vrstva, potřít spoj přes okraj, dotknout se prstem lepidla na okraji a v mžiku to drží u sebe.
děkuji Vám za snahu, nicméně moje otázka směřovala na zkušenosti, evtl. tip na nějaký dobrý aktivátor CA lepida, nikoli na to, jak se to dělá v modelařině. Nejsem modelář ...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.