Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Aktivátor CA

Od: millcom® odpovědí: 5 změna:

Rád bych poprosil o zkušenost s nějakým dobrý aktivátorem pro vteřinové CA lepidlo. Na trhu jich je obrovské množství a v různých cenových relacích. Cena není v tomto případě na 1. místě, potřebuji spíše kvalitu. Jde mi hlavně o to, aby spoj zůstal hned zafixovaný a už se nepohnul, vytvrzovat se může klidně déle, ale ta fixace hned po přiložení lepených ploch k sobě je pro mne velmi důležitá.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kmet
hodnocení

0x

V modelařině stačí navlhčit prst vodu, použít velmi malé množství lepidla - žádná vrstva, potřít spoj přes okraj, dotknout se prstem lepidla na okraji a v mžiku to drží u sebe.

hodnocení

děkuji Vám za snahu, nicméně moje otázka směřovala na zkušenosti, evtl. tip na nějaký dobrý aktivátor CA lepida, nikoli na to, jak se to dělá v modelařině. Nejsem modelář ...

vibe2*

Ale vždyť má pravdu. Kyanoakrylát (vteřinové lepidlo) se aktivuje (vzdušnou) vlhkostí ...

cs.wikipedia.org/...

ireceptar.cz/...

prima-receptar.cz/...

A stejně tak najdete na internetu aktivátory

eshop.wuerth.cz/...

peckamodel.cz/...

vibe2*

Prostě si to vyzkoušejte pro vaše specifické potřeby.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]