Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
mám v plánu koupi panelákového bytu. Jedna z věcí, které teď řeším je, že je to původní byt a majitelka neměla ani pračku a není na ní nikde udělané místo - ani přímo místo na napojení odpadu a vody. Koupelna je původní, ale zděná. Dalo by se přes instalatéra nebo někoho vyřešit tento problém? Umyvadlo nad pračku a nějak napojit na odpad pod vanou a na vodu? Nevšiml jsem si ani, že by v koupelně byl takový ten uzávěr, na který se normálně pračka na vodu napojuje.
Děkuji moc za rady
Pokud kupuješ byt, tak udělat průraz a nový rohový ventil na pračku a odpad asi bude to nejmenší.
Co se týče dispozice koupelny, no tak záleží na velikosti koupelny jsou pračky s vrchní m plněním úzké, jsou pračky mělké 40 cm, někdo dává pračku mimo koupelnu třeba na chodbu, nebo do kumbalu.
pokud nemáš půdorys bytu, tak je to těžké něco vymýšlet.
Takže jestli to chápu dobře, tak se dá koupit rohový ventil na vodu, který zkombinuje přívod na pračku i do umyvadla?
Tak pračka by byla s předním plněním.
I tak je to možné, je to Roháček kombinovaný na pračku a myčku, výstup má 3/8” na stojánkovou baterii a 3/4” na pračku nebo myčku - viz zde google.com/...
Ale já jsem původně myslel průraz do stoupačky, a udělám si Roháček přesně tam kde potřebuji.
S tou zásuvkou to také není problém, ale bez znalosti dispozici není možno se o tom bavit. vůbec netušíme jestli tam je PEN nebo chránič nebo hliník atp. vyřešit jde všechno, no pračku s předním plněním potřebujete tu šířku 60 cm a hloubka 40 cm
A to řekl kdo, pračka může být hned vedle vany, anebo já to tak vždycky mám.Pokud ivankovová tak musí být po spojení samozřejmě
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.