Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Innogy smlouva elektřina

Od: pepan321® odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,

ještě před masivním zdražením se mně povedlo zafixovat elektřinu na 30 měsíců za relativně výhodnou cenu, platnost od 4.11.2021. U plynu už jsem tak úspěšný nebyl. Když jsem asi 14 dní před vypršením smlouvy v létě 2022 chtěl novou nabídku, bylo mně řečeno, že jsem prošvihl termín a nabídka tedy nic moc. Proto by mne zajímalo, kolik měsíců předem mám případně změnit dodavatele elektřiny, když v květnu 2024 bude konec fixace. Na jak dlouho mám fixovat? Kdo je teď nejvýhodnější? Samozřejmě chápu, že za půl roku může být situace úplně jiná.

Děkuji za rady.

Pepa

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jaros70*
hodnocení

3x
Zatím není výhodná fixace cen el. Ceny el. se sníží. Fixujete dosavadní, možná vyšší cenu. Za rok uvidíte.
hodnocení

Takže mám pokračovat u Innogy se smlouvou na rok? Díval jsem se na MND, vycházelo to levněji, ale kdo ví, jak to bude za rok.

hodnocení

0x
Proč všichni mají potřebu fixovat?
hodnocení

Fix je jistota v této nejisté době. Otázkou je, kdy a na jak dlouho fixovat.

Smlouva na neurčito vyjde dlouhodobě vždy levněji...
Jojo jistota toho, ze kdo bude mit fix dele nez do konce roku, tak zaplati vic.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]