Nejste přihlášen/a.
Sama píšete,že plot je na hranici jeho pozemku.
Padá Vám plot sousedního majitele na Váš pozemek? - tak ho odstraní a Vy zajistěte,aby pes a děti neměli přístup na jeho pozemek.Vidím tam nějaké betonové a železný sloupek - dohoda asi nebude možná,ale nešlo by ten nový plot postavit a upevnit na ně? Když ne,tak si to budete muset vybudovat sami všechno za své.A rovnou si tam postavte nepropustný plot do výšky aspoň 5,2 metru.Taky sousedy žádejte o přístup na jejich pozemek kvůli údržbě vašeho plotu.
Když vím,že jsou to problémoví sousedi,tak se napřed taky starám o to,aby k plotu nemohlo děcko nebo pes - např. nějakou dočasnou zábranou dál od plotu.Potom řeším ostatní,ale ochrana dítěte a zvířete je mi přednější.
Jak to prkno na třetí fotce ,,propadlo,, přes ten drát,když ostatní drží? T o mi připadne jak nahrané a nafocené.
kokoss: - jo,prohodil jsem 5,2 za 2,5m ,ale normální člověk to pochopí a blbec se ozve.-blbec neodporuje pravidlům -
.
Pro ochranu dítěte bych udělal cokoliv a nehleděl na paragraf a ten plot si si na svém udělal na své nákldy.
To ty asi neznáš co je to,že?Jen píšeš nic pod ničím nickem.Jsi ...
Jestli ta sousedka nechchce.a nebude,tak nic.Ti Noví si musí postavit plot sami a za svoje.Taky nesmí nechat volně nechat pobáhat psa po svém pozemku s přístupem na susední pozemek a dítě už vůbec ne.
V tomto případě zcela určitě nenařídí, to by se muselo jednat o specifickou situaci.
V kupní smlouvě o oplocení s vysokou pravděpodobností nebude vůbec nic, a i kdyby bylo, tak ten soused ten plot zlikviduje směrem k sobě, to je operace na 1 hodinu. Ale čí je plot je patrno i z té fotografie, sloupky směřují k sousedovi.
Každopádně to za tel si myslel, že má nějaké páky souseda donutit vybudovat a nebo udržovat plot, ale takové páky nemá . S ohledem na to, že soused má dosud neomítnuto, A zda za tel má psa, je naprosto jasné, kdo má jaké priority.
vtipné ovšem je, že když někdo něco chce, tak není schopen ani ochoten se na tom podílet.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.