Tak zajděte o patro výše a pak níže a změřte... Co jiného. Taky máme panelákové dveře z roku 1976 a jen kulaté kukátko, jmenovky tam máme různých rozměrů, i když původně byly jednotné.. ty byly 45x100mm
Co to je jmenovka v klasickém paneláku? My máme úplně klasický panelák a na dveřích kukátko bez jmenovky (kolaudace 1985). Táta měl štítek u kukátka jiný (kolaudace 1968), než v panelácích o dvě ulice dál (kolaudace cca 1978). Stejně to nezměřím, mám to tam 200 km, ale být v dotazu přesnější by neškodilo, jinak těžko dostanete relevantní odpověď.
Tak to vím přesně - velikost jmenovky mám 100mm x 60mm.Kukátko nemám - vymontoval jsem ho a místo něho jsem tam dal tam kamerku - zároveň drží i tu jmenovku na dveřích.Normální klasickej panenák.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.