Nejste přihlášen/a.
Syn tráví hodně času za psacím stolem u PC. Jakou kvalitní vybrat? Uvítám doporučení a zkušenost.
Tak já si testoval posledních 10 let židle doma - nyní mám nějaký ten rok BZJ 395 PDH - a jsem spokojen. Předchozí byla Kancelářská židle Mija - po cca. 2 letech jsem reklamoval píst - poslali mi píst i podsedák nové, předělal jsem to pro syna. Druhý syn - těžší, starší - má Kancelářská židle Scope - naprosto spokojen po předchozích vybrečených "herních" hnusech...
Určitě ne žádnej aušus za 1500,- ...doporučuju kancelarskezidle.com/... je to velkoobchod, z Valašského Meziříčí (areál Tesly má jako showroom) a Ti prodavají všem ostatním...mam xlet DX racera pro větší postavy...za tu dobu ani jedna bolest zad...v práci mám obyč židli za pár tisíc...a po pár hodinách se musím chodit protahovat
..RACER.. a podobné klony je herní židle zpropagovaná youtubery v žádném případě ergonomická židle ...
Když Vám prodají hranatou židli z betonu, tak je podle Vás kvalitní. U židle pod slovem kvalitní, si představuji i ergonomii ... (za mne musí mít posuv sedáku, výškově stavitelné opěradlo (ne spojené se sedákem, jak v případě těchto křesel, každý máme jinak tvarované záda), stavitelnou bederku (výškově i hloubkově), stavitelnou opěrku hlavy a aspoň 3D područky).
kancelarskezidle.com prodávají předražené šunty. Rozhodně se to nenazývá kvalitnímu židlemi, co prodávají.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.