Nejste přihlášen/a.
9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
0x
Zjevně to chcete vyřešit nějak provizorně levně. Prodává se záslepka baterie. Snad bude dost velká.
hornbach.cz/...
hornbach.cz/...
0x
Dnes se dá sehnat podobná tvrdší fólie, nalepením které na celou stávající pracovní desku je možné podstatně vylepšit vzhled linky...
Ovšem nová deska, i s vložením nového dřezu, je lepší řešení.
Odkaz na onu fólii by nebyl? Myslím, že jde o ekonomický nesmysl. Namátkou vybraná levná pracovní deska + 2 odkazy na HPL (umakart).
Psal jsem o variantě "kdysi". Nepátral jsem ovšem, (zdá se, že chybně) po cenách, myslím tím po cenách dnešních.
Dnes už jen povzdech: Jo, tenkrát kilo salámu, to bylo salámu!
.
Děkuji @amper! Má pravdu... Jeho příspěvek pomůže vylepšit či aspoň udržet v slušnějším stavu obsah peněženky tazatele, nebo dalších (dnešních cen nevědoucích a opravy podobných děr potřebných) kutilů.
.
>Nová deska je lepší řešení!<
Vynechal jsem ten nový dřez, nepátral jsem po ceně! Ceny za ty tenoučké nerezplechové, či plastové nebo kameninové zřejmě peněženku nepotěší.
Dnes už jen povzdech: Jo, tenkrát kilo salámu, to bylo salámu!
.
Děkuji @amper! Má pravdu... Jeho příspěvek pomůže vylepšit či aspoň udržet v slušnějším stavu obsah peněženky tazatele, nebo dalších (dnešních cen nevědoucích a opravy podobných děr potřebných) kutilů.
.
>Nová deska je lepší řešení!<
Vynechal jsem ten nový dřez, nepátral jsem po ceně! Ceny za ty tenoučké nerezplechové, či plastové nebo kameninové zřejmě peněženku nepotěší.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]