Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Oprava diry v kuchynske lince

Od: aska odpovědí: 9 změna:

Zdravim,

potreboval bych poradit. Mame vetsi diru v kuchynske lince, asi po davkovaci saponatu (viz foto), a chtel bych to zadelat. Mate nekdo tip jak na to, idealne aby vypadal decentne? Diky za kazdou radu, aska

Oprava diry v kuchynske lince

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x
V podstatě neopravitelné.
Jedině na to plácnout kus nerezovýho plechu.
Pokud to má k něčemu vypadat, tak výměna celé desky.

hodnocení

3x

Počítám, že je to pohled zvrchu na hranu dřezu a pracovní desku. Jsem přítelem oprav čehokoliv, ale tohle nespravíte. Vnitřek desky je degradovaný dlouhodobým působením vlhka, jakékoliv lepení nebude mít dlouhodobou účinnost a vlhkost si vždy najde cestu. Je to na výměnu desky.

aaa
hodnocení

1x

Tohle řeší jen nová deska. Co bys chtěl tak asi slyěet a číst? *nevi*

asd1
hodnocení

0x

Tam byla baterie..

Oprava = vyříznout velký kolo nebo spíš magický patvar, tu prasklinu proříznout nebo magický patvar i do ní a vylít to epoxidem. Barvu ne bílou ale něco přiznanýho. Třeba čirý a do toho nějaký šutry, nebo brouky a udělat "jantar"

Míň práce je vyměnit celou desku...

hodnocení

0x
Zjevně to chcete vyřešit nějak provizorně levně. Prodává se záslepka baterie. Snad bude dost velká.
hornbach.cz/...

hodnocení

0x

Tohle je evidentně natolik poškozené vodou, že je zbytečné se snažit to zachránit. Nová pracovka je jediné řešení

hodnocení

0x
Kdysi jsme zadní stěnu mezi horními a spodními skříňkami kuch. linky dělali z umakartové folie stejného vzoru jako měla pracovní deska. Jen se nalepila buď rovnou na zeď, pokud byla rovná, nebo na tenší desku, překližku, dřevotřísku a pod.
Dnes se dá sehnat podobná tvrdší fólie, nalepením které na celou stávající pracovní desku je možné podstatně vylepšit vzhled linky...
Ovšem nová deska, i s vložením nového dřezu, je lepší řešení.

Odkaz na onu fólii by nebyl? Myslím, že jde o ekonomický nesmysl. Namátkou vybraná levná pracovní deska + 2 odkazy na HPL (umakart).

ghz-shop.cz/...

hpl-service.cz/...

obi.cz/...

Psal jsem o variantě "kdysi". Nepátral jsem ovšem, (zdá se, že chybně) po cenách, myslím tím po cenách dnešních.
Dnes už jen povzdech: Jo, tenkrát kilo salámu, to bylo salámu!
.
Děkuji @amper! Má pravdu... Jeho příspěvek pomůže vylepšit či aspoň udržet v slušnějším stavu obsah peněženky tazatele, nebo dalších (dnešních cen nevědoucích a opravy podobných děr potřebných) kutilů.
.
>Nová deska je lepší řešení!<
Vynechal jsem ten nový dřez, nepátral jsem po ceně! Ceny za ty tenoučké nerezplechové, či plastové nebo kameninové zřejmě peněženku nepotěší.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]