Nejste přihlášen/a.
Rodiče ti nemůžou nic zakázat, můžu tě pouze vydědit, vyhodit a odmítnout ti financovat tvoje rozmary, takže pokud jsi finančně nezávislý, anebo si to alespoň myslím, tak s chutí do toho...
To je dobře, že máš dobrodružnou povahu.
To je dobře, že máš dobrodružnou povahu.
Alespoň textu cítím, že nejsi ani ještě dovzdělán, A chceš tady Prštice školou, což by rodiče mohlo dost naštvat, pokud tě tady financovali a tys nedodělal ani střední vzdělání...
takže docela chápu tvé rodiče, pokud ti řekli, že nejdřív doděláš, a pak si jeď třeba do ...
@anon - Mohou mi to nějak zakázat, nebo je to čistě moje záležitost?
Zakázat vám to nemůžou - ale když to v té Belgii neklapne, taky byste se nemusel mít kam vrátit.
Hele, nevidím v tom problém, rodičům prostě řekni, co máš v plánu. Jsi mladý, nemáš závazky, tak toho využij a zkus. Když se ti nebude dařit, vrátit se můžeš vždy, nebo ne?
Mě bylo 19, když jsem se stěhoval do anglie, žádné známosti, žádné našetřené finanční prostředky (úspory padly za měsiční najem v anglii).. jel jsem tady to prostě zkusit. Angličtina taky žádná.
Dalo se, první rok práce ve skladu, zlepšovaní angličtiny, poté 5 let na stavbě. Nyní mam vlastní stavebni firmu, anglicky mluvim plynule a vedu úplně jiný život, než bych vedl u nás v česku.
Takže za mě určitě zkus
Můžeš to trochu rozvést, jak jiný/lepší? život? Pro Anglány budeš do smrti náplavou, zvláště pokud se živí rukama. těžko zapadneš do nějaké honorace, mezi doktory a právníky, do nóbl čtvrti...
Já pamatuju jak pořádali hony na ty Poláky, co jim beru práci. A ty, nejspíš zaměstnáváš také nějaké imigranty, neumím si představit, že bys zaměstnával bílé rodilé Anglány. tak budu rád, když to trošku rozvedeš
Já bych byl rád, kdybys odjel. Tahle republika vlastence tvého ražení nepotřebuje. Jsou jich tu statisíce a ne všichni mají namířeno pryč, což je škoda.
A tobě to taky prospěje. Až ti bude čtyřicet, ohlédneš se zpátky a bude se ti chtít ze sebe samého zvracet. To je pocit k nezaplacení a nedá se to předat. To se musí zažít.
Jeď, hochu, jeď...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.