Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sušička obarvený buben

Od: sayuri odpovědí: 3 změna:
Zdravím
Mám dotaz dala jsem do sušičky fialový prostěradlo a obarvilo mi buben u sušičky! Nevím co s tím mám dělat nejde to dolu buben byl stříbrný chromovaný a teď je celej růžovej, bojím se dát sušit bílé prádlo aby to ten buben neobarvil, nevíte někdo co stím? Jak to můžu dát dolu? Stalo se to někomu?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Dajte tam niečo bieleho,starého vysušiť,výsledok uvidíte,či má sa zmysel ďalej trápiť. Skúsil by som nitrocelulozové C 6000 riedidlo,niekde skraja na bubne či to pôjde dole.

sayuri
hodnocení

Dám sem fotku toho bubnu aby bylo vidět jak je růžový, byl stříbrný
Sušička obarvený buben

hodnocení

0x
Teď máte holčičí Barbie sušičku. :-D
A jste si jistá, že to je nerez? Mně to přijde spíš jako pozink, z toho to tak snadno nepůjde. První dvě sušení nedávejte bílè prádlo a dál to neřešte, to nebude špinit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]