Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, prosím jestli někdo nemáte hlubší znalosti kotle Protherm - konkrétně Panther condens 12kko.
V menu je parametr určující nastavení polohy 3C ventilu:
0 = Normální režim
1 = Středová poloha pro souběžnou dodávku teplé sanitární vody a
topení
2 = Pouze režim topení
Bohužel v guidu jsem se nedočetl, co přesně znamená a jak jej správně nastavit - pro zimní období kdy se používá souběžně topení a teplá voda (mám i protherm zásobník). A pro letní období kdy se používá jenom teplá voda.
Aktuální nastavení co jsem si našel v menu je na hodnotě 0 - tedy normální režim.
Jiný parametr ukazuje polohu ventilu v době kdy kotel nic nedělá - ta je na hodnotě 90 (0 - topení 100 teplá voda)
Předem děkuji za radu.
TP
0x
Normálny režim.- Kotol sa zapne a ventil prepne na ohrev teplej vody,až nahreje zásobník,tak to prepne na topenie do kúrenia.
Stredová poloha- kotol sa zapne a ohrieva zásobník a topenie naraz.
Len režim kúrenie- kotol zapne a ohrieva len kúrenie, zásobnik sa neohrieva.
Moc díky, tím je mi to jasné. Prosím ještě tedy bych měl ke kotli jeden dotaz - Parametr v nastavení (D071) Max. doporučená výchozí - teplota topení °C Zvolte hodnotu v rozmezí 50 °C až 80 °C.
Mám podlahové topení a rád bych omezil teplotu která jde do topení maximem - rozptyl tam umožňuje 40-80 stupňů (minimum je nižší než v manuálu). Je toto nastavení které kotli neumožní do topného okruhu pustit více než nastavenou hodnotu? Neovlivní to nějak nastavení hodnoty teploty vody zásobníku teplé kotoutkové vody?
Děkuji moc.
TP
- Chyba kotle protherm F20
- Elektrokotel Protherm chyba F.22 tlak v kotli
- Regulace výkonu elektrokotle protherm
- Kotol protherm v poruche
- Protherm chyba F20
- Protherm 6K - chyba F20
- Kde sehnat náhradní snímač tlaku pro Protherm
- Elektrokotel Protherm Reynok
- Elektrokotel Protherm
- Slaby tlak teple vody - Protherm Tiger 12 KOZ
- Elektrokotel Protherm 18k, expanze?
- Protherm tiger 24koz unik vody
- Hlučný elektrokotel Protherm Ray
- Kotel protherm tiger tece slabe tepla voda
- Chyba kotle protherm f21
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.