Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vakuovačka - teflonová páska

Od: profivakuovac odpovědí: 2 změna:
Zdravím všechny. Měl bych dotaz, koupil jsem si domů novou vakuovačku. V pohodě jsem to rozbalil a při zatmění mozku jsem sundal teflonovou pásku která je přes tavící drát v domnění že je to taková ta fólie co se sundavá když je něco nového :). Buď jsem antitalent nebo nevím, ale za boha nemohu najít kde by se tato páska dala sehnat. Za normální peníze a ne aby to bylo stejně drahé jako nová domácí vakuovačka :D.. Našel jsem pásky pouze na velké vakuovacky (šířka pásky 5cm atd...).. Můj dotaz je prosím vás jestli nevíte, kde by se tato páska dala sehnat, případně nějaký nápad čím to nahradit. Mockrat vám děkuji za rady.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

olinl
hodnocení

0x

Uveď vždy výrobce, event. typ výrobku, ideálně poškozenou část nafotit a vložit sem k dotazu. Nevím do jaké míry je ten teflon (ne)zničen, dal by se přilepit silikonovým lepidlem/tmelem, ty teploty na svaření nejsou vysoké. Jinak dej dotaz e-mailem na výrobce nebo distributora v ČR co s tím, co jsem se ptal na věci ohledně oprav, tak ve většině případů poradili/doporučili prodejci/výrobci dobré řešení. Připomněl si mi koupi vysavače-vytáhl jsem ho z krabice, zapojil do elektriky a vysával jsem na dvoře. No po dvou minutách a otevření vysavače že ho vyčistím jsem zjistil, že je uvnitř v zachytávací nádobě záručák a příslušenství k vysavači a to jsem chtěl zkusit i vysávat vodu jako v reklamě..

hodnocení

0x
Nepíšete typ, tedy obecně
vakuovacky.cz/...
Nebo jen páska
doypacky.cz/...
Stačí Google... A pokud doplníte typ vakuovačky, dozvíte se vše

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]