Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Společenství vlastníků - společný prostoror

Od: majitel* odpovědí: 3 změna:
Co je považováno za společný prostor při netěsnosti odpadu z bytové jednotky vlastníka? Jakou tedy opravu hradí majitel a jakou opravu hradí společenství vlastníků? Opravář při běžné kontrole závadu nenašel a problém trvá dále.
Děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

al bunda*
hodnocení

0x

Co je co a co je čí by mělo být stanoveno právě společenstvím vlastníků.
Není-li nalezena závada při "běžné" kontrole, mělo by být zvykem provbést kontrolu tak, aby byla závada nalezena.
Hezký den.

nensy*
AL BUNDA- Nám chodí na pismo skřítci:D to samé mám i já ve slovech přeplepi neberte to ve zlém prosím*pusa*.Já budu muset psát jinou barvou*plac*.SO

hawatt*
hodnocení

0x
to kde začíná společné a kde je to čistě Vaše lze vyčíst ze smlouvy - ať už kupní, či zakládající listiny, kterou vzniklo společenství vlastníků

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]