Nejste přihlášen/a.
Ahoj, mám docela velkou plochu, kde potřebuji zabránit vsaku vody a kde je určitý menší spád. Bohužel ze dvou stran jsou domy (můj a souseda) takže možnosti jsou velmi omezené. Kdysi jsem vykopal kus lina a i po letech v zemi byl OK, tak mě napadlo - co kdybych prostě plochu pokryl linem a zasypal kačírkem? Voda by se nemohla vsáknout a odtekla spádem, kam potřebuji, zároveň nemusím nic budovat a lino (na které nepůjde UV) se zdá přežít spoustu let. Nebo je to nesmysl?
Jinak dodávám, že plocha je nepochozí.
Proč by to nešlo, občas to tak lidé dělají. Staré lino je "zdarma" lze ho nahradit i nopovkou, různou fólií, třeba Fatrafol a podobně.
Klidně to tak udělejte.
Děkuju! O nopovce jsem uvažoval ale ona je dost tenká, přijde mi, že oproti linu se snadno protrhne, kdyby na to někdo šlápl na ten kačírek.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.