Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Redukční ventil

Od: kyssling® odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, nemohu se dostat resp. korigovat tlak na redukčním ventilu, nedostanu se tam. Mohu sundat nejen plastovou čepičku, ale i ten kovový nástavec co vede šipka, napadlo mě, že se tam lépe pak dostanu ... Už má svoje léta redukčák a je to i mírně žvejklé. Díky za radu !

Redukční ventil

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

zaseja
hodnocení

0x

To sundat můžeš, ale tím se dostaneš už do těch střev, k celý pružině a v seřizování ti to nepomůže, to musíš jedině u tý černý plastový krytky.

hodnocení

0x
Tu cernou plastovou krytku sundejte, pod ni bude sroub na nastaveni tlaku - na imbus.
hodnocení

Děkuji, bohužel ten vnitřek na imbus je totálně sežvejklej ... Právě proto mě napadlo sundat i ten kovový kryt a zkusit to povolit kombinačkama ... Jestli to tedy vůbec jde (?) ... Asi nebude vyhnutí a nechám ten redukční ventil vyměnit, už ho taky mám asi pět let ...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]