Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaké WC do 55cm délky

Od: roverider odpovědí: 6 změna:

Ahoj,

potřevoval bych poradit kombi WC do 55CM celkové délky, případně stojící WC včetně nádřky nebo podomítkového mechanizmu do stejné celkové (mísa+ mechanizmus/ukotvení) 55cm délky . Odpad je zadní. WC je do paneláku, kde mezi hranicí stoupačky a panelovou stěnou je pouze 116cm. Potřebuji vzdálenost od stěny alespoň 60 cm abych mohl snadno protáhnout pračku případně sušičku do koupelny. Krátké míse a vysoko položené nádržce bych se chtěl vyhnout- musel bych jí dát až ke stropu nad podhled aby nezavazela při kontrole vodo/plynoměru.

Taktéž mi napadl "schnellomat" - beznádržkové tlakové splachování + krátká mísa nicméně četl jsem zde na něj rozporuplné recenze- není jisté zda by správně fungoval trubky k vodoměru a za ním jsou PN20, stoupačky jsou PN32

Předem dík

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Zde máte:
Závěsné WC: Závěsné WC je upevněno na zdi a nemá podstavec, což umožňuje úsporu místa. Existují různé typy závěsných WC, které by mohly být vhodné pro prostor o délce 55 cm.
Kompaktní WC: Kompaktní WC je designováno tak, aby zabíralo co nejméně místa. Tyto modely mají obvykle menší rozměry, které by mohly odpovídat délce 55 cm.
WC s menší délkou: Někteří výrobci nabízejí speciální WC s menší délkou, které jsou určeny pro kompaktní prostory. Tyto modely jsou navrženy tak, aby byly kratší než běžné WC.
rudolff
ChatGPT... ;)
zaseja

Ale on chce "WC včetně nádřky nebo podomítkového mechanizmu do stejné celkové (mísa+ mechanizmus/ukotvení) 55cm délky" ne jenom mísu 55 cm a to nevyřeší

roverider
hodnocení

Přesně tak,

do 55cm se musí vejít i případný podomítkový mechanizmus.

Pomalu začínám uvažovat že koupim krátkou stojací mísu jako koupelnypegas.cz/... a nechám si z plastu svařit nějakou 7-8cm úzkou nádržku na míru z plastu která se za hajzlík vejde...

Geberit Slim má 8 cm nádržku. Odkaz sa mi nedá otvoriť. Každopádne, nebál by som sa až tak alternatívy, že záchodovú misu raz za 10 rokov pre prenesenie práčky proste zložíte. Vyberajte alternatívu s prístupnými šroubmi pre zavesenie. Nie skrytú montáž. Kovanie pre ňu je pomerne fórové (aj Fisher) a pri opakovanej montáži už nedrží.

pepasem1
hodnocení

0x

Dobry den,

co jste vybral, resim neco podobneho?

nejkratsi co jsem nasel je:

WC TYANA SHORT, 585mm

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]