Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Obarvene spodni pradlo v tehotenstvi

Od: marr odpovědí: 1 změna:
Predesilam, ze jde o hloupy dotaz :)
Poprve v zivote, se mi povedlo obarvit obleceni pri prani - pravdepodobne od sukne to schytalo moje spodni pradlo a zmodralo. Jsem tehotna a nevadi mi to vizualne, jen jsem totalne paranoidni a resim, zda se z toho nemuze neco toxickeho uvolnovat, je bezpecne pradlo dal pouzivat? :)

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

7x
Nejvýš se vám narodí modré dítě. ;)
idnes.cz/...
No ale bez legrace, ta koncentrace nějakého barviva je v té sukni 1000x vyšší a také ji nosíte na těle a na mnohem větší ploše, takže pokud by tam něco závadného bylo. dostala jste to do těla touto cestou, (teď jsem vás musel potěšit :-D). Prostě to lehce zabarvené prádlo fakt neřešte, řešte co jíte, pijete, jak spíte. v jaké jste pohodě..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]