Predesilam, ze jde o hloupy dotaz Poprve v zivote, se mi povedlo obarvit obleceni pri prani - pravdepodobne od sukne to schytalo moje spodni pradlo a zmodralo. Jsem tehotna a nevadi mi to vizualne, jen jsem totalne paranoidni a resim, zda se z toho nemuze neco toxickeho uvolnovat, je bezpecne pradlo dal pouzivat?
Nejvýš se vám narodí modré dítě. idnes.cz/... No ale bez legrace, ta koncentrace nějakého barviva je v té sukni 1000x vyšší a také ji nosíte na těle a na mnohem větší ploše, takže pokud by tam něco závadného bylo. dostala jste to do těla touto cestou, (teď jsem vás musel potěšit ). Prostě to lehce zabarvené prádlo fakt neřešte, řešte co jíte, pijete, jak spíte. v jaké jste pohodě..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.