Nejste přihlášen/a.
Zdravím, pořídili jsme vyřazenou nádrž od propanu (LPG) na dešťovou vodu, vydrhli snad 100x, ale pach plynu, asi merkaptanu, je pořád cítit. Jde mi o to, zda je tato dešťovka nezávadná a můžu s ní zalévat zahradu...? Nemáte zkušenost? Díky za rekce
Můžete. Koncentrace ve vodě bude naprosto minimální. To že to cítíe neznamená, že tam je velká koncentrace, naopak tyhle odorizery se právě volí proto, že je lidský nos cítí i při naprosto minimálnách koncentracích (mikrogramy na litr). Navíc tyhle látky nejsou přírodě cizí, na stejné bází je založena vůně česneku, mléka a různých živočišných pachových stop. Takže na zalévání je to v pohodě.
Díky všem za reakce, ještě mě napadlo udělat rozbor vody, nemáte tip na laboratoř, která by se tímto mohla zabírat? V laboratořích vodáren mi nepomohli, tak nevím...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.