Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kovaní k dveřím

Od: kasper® odpovědí: 20 změna:

zdravím ,

pořidili jsme tyhle dveře

bauhaus.cz/...

chceme k ním toto kovaní bauhaus.cz/... bude to k sobě pasovat

20 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Při otevření adresy chce povolení o která já nestojím. Při koupí se ptejte prodávajícího.

Ono tie povolenia ste povolili aj na tejto stránke,bez najnutnejších cookies,neotvoríte už skoro nič.

zaseja

Já to nepovolil ani tady

hodnocení

0x

Bude vám to pasovať. V popise kovania je,že nezáleži na roztečí kľučky a a zámku.

hodnocení

0x
U rozetového kování není třeba hledět na rozteč zámku. Tady jde to dát všude. Jen by nebylo na škodu při nákupu dveří zkontrolovat dodávaný zámek. Rozetové kování se vrtá skrz dveře a zámek ve dveřích na to musí být přizpůsoben. Má prostě vedle kliky i klíče dva otvory, kterými prochází spojovací šrouby kování.
hodnocení

posilám fotky poznate z toho něco?

děkují za pomoc

Kovaní k dveřím
Kovaní k dveřím #2
Z tohodle nepoznám nic. Je třeba ze dveří vyndat zámek.
Do dveří se vrtají díry. Z každé strany čtyři, tedy celkem osm otvorů. Vrtat skrz v žádném případě nedoporučuji.
Vůbec nejlepší je podle zámku označit díry, samotný zámek vyndat a teprve potom vrtat. Jinak do zámku napadá bordel.
hodnocení

kruci neni jiný zúůsob jak to zijstit

Vždyť to jsou dva šroubky. Polevíš a vyndáš celý zámek.

mnd®
hodnocení

0x

Kupte si tohle kování,ale aby se upevňovalo vruty do dveří a ne šrouby skrz zámek.Mám to tak v bytě.Drží na třech vrutech.Je to jen okrasa na zakrytí.

Moc hezký kování. Takový neviditelný.
mnd®

to musím psát i ten odkaz na kování co sem dal tazatel? No tak dobře - bauhaus.cz/...

hodnocení

jsem zmaten takže mám koupit to na co jsem dal odkaz?

mnd®

Jestli má upevnění na vruty,tak není žádný problém s montáží.

hodnocení

jak se to pozná?

mnd®

Podle odkazu od tebe ne.Musíš si ho prohlédnout na místě jaké to má uchycení.Oni to v popisu ani na fotkách nemají.

hodnocení

pobočku blízko nemám chci to objenat online

Jen upevnění na vruty je ze strany falce takový nic moc. Ono tam po vyvrtání zámku moc materiálu nezbude a tudíž ten šroub nemá v čem držet. Proto se dávají šrouby skrz dveře.
zaseja

Pak se tady objeví nový dotaz tazatele, jak to má udělat, že se mu ty vruty vytrhaly ze dveří

mnd®

Mám to teprve patnáct let - od té doby co tady bydlím - a to je fakt krátká doba.Počkám ještě tak pět co to udělá a dám vědět.

Ale je fakt,že bych se na té klice těžko oběsil.Z těch papírových dveří by to vyrvalo i ten zámek a je jedno jestli jsou tam šrouby nebo vruty.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]