Nejste přihlášen/a.
Zajímalo by mne, jestli má někdo zkušenost s renovací stropu. Mám v nově koupeném bytě na stropě nalepené polystyrenové kazety, které se mi nelíbí, ráda bych je "obložila" jakýmkoliv obyčejným rovným stropem bez vzoru. Napadlo mě přelepit sádrokartonem stávající strop Vzhledem k dupajícím sousedům nad námi bych raději izolaci stropu podpořila než-li odstranila. Poradte, jestli je vůbec možné a jak pracné je lepení sádrok. na polystyren na stropě nebo uvítám jakékoliv lepší/levnější řešení tohoto estetického problému. Díky za názory!
Proti gustu,žádný dišputát.Pokud jsem nalepil v paneláku obklady,vždy to bylo proto,že na samotný panel je strašný pohled a defekty pak je jiným způsobem těžko zakrýt.Máme k dispozici desítky vzorů,které jsou velice esteticky vhodné do každého interiéru.Jen je nutné profesionální provedení.Pokud se týče nalepení sádrokartonu na strop,je to možné,ale ne na ty obklady.Stejně jako tlumení a kročejová izolace není polystyren vhodný materiál.
JABRAKA
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.