Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výměna čerpadla vysavač ETA neptun 2404

Od: kiralok® odpovědí: 1 změna:

Dobrý den,

potřebuji vyměnit čerpadlo do vysavače ETA Neptun 2404.Poradte mi prosím nejlepší postup rozebrání.Ideální s fotodokumentací

velmi děkuji za vstřícnost

Kolařík

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Neptuna mám, čerpadlo jsem měni, není to nic komplikovaného . Ale tyto vysavače trpí na zalepení špatně vypláchnutého čerpadla, proto doporučuji začít pokusem o propláchnútí - sundám sací košík, vezmu injekční stříkačku a tlakem vody to zkusím protlačit čerpadlem i ventily.

Pokud to nepomůže, pak sundat horní kryt změřit, jestli do čerpadla jde proud (i vypínač se může porouchat) pokud jde a čerpadlo nevrčí, tak čerpadlo vyměnit . Ovšem rozdělávat to kvůli nafocení nemíním, popis by měl stačit, ne?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma eta neptun
Otázky na téma eta neptun 2404

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]