Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se zbavit mravencu v dome?

Od: luko89 odpovědí: 2 změna:
Dobry den,potreboval bych dobrou radu jak se zbavim drobnych mravencu v rodinnem dome.
Asi pred mesicem a pul se nam objevili v 2patre v kuchyni,ti maly mravenci(ne ty co jsou bezne v travniku).Docela jsme s tim bojovali s pritelkyni,orohledli jsme veskere potraviny po kterych by mohli jit ale v nicem nebyly,naopak jich dost bylo v pradelnim kosi,coz nechapu...myslel jsem ze jdou po sladkem.Po vystrikani opravdu kazde skuliny biolitem na mravence se to snad uplne uklidnilo.
Jenze vcera jsem je objevil v detskem pokoji jak si jich nekolik štráduje po koberci,nechapu kde se tam berou kdyz tam nejsou zadne potraviny a ani drobky-casto vsude luxujeme.
Pritom ve spodnim patre domu jsme je neobjevili.
Potreboval bych nejakou radu jak se jich nadobro zbavit a co mozna nejrychleji.Cetl jsem neco o citronech,křídě,octu,soli a jinych doma dostupnych latkach,ale pry si z toho nic nedelaji.
Deratizatora bych volil az kdyz uz nic nepomuze protoze to nebude nic levneho a pry by musel jezdit nekolikrat..
Dekuji moc za rady

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Kupte tzv. mravenčí bufet. Jsou to takové mističky, mravenci tam vlezou, látku roznesou do hnízda a pak je po nich. Jsou různé druhy, je to potřeba vyzkoušet.

Třeba tenhle:

megaknihy.cz/...

Měla jsem mravence na lodžii a cestovali až do obýváku . Nabídla jsem jim tento "bufet"a od té doby je klid.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]