Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Předělání plynových trubek

Od: lojza odpovědí: 5 změna:

Zdravím měl sem podezření na unik plynu kolem plynových hodin zavolal sem pohotovost technik byl zděšen provedením našel mnoho uniku kolem plynových hodin plyn mi zavřel byl sepsán protokol na podepsání je to 40 let stare provedení tluste trupky se závitem trupka je ve zdi dum sem zdědil tak ho dávam do kupy jen se obávam jak dlouho je čekací lhuta u tech firem které dělají vodu plyn topeni muže se mi stát že 14 dní nebudu moc ohrivat vodu ani vařit na sporáku? nebo tyto měsíce nemají tolik práce? jake jsou vaše zkušenosti? budu volat v pondělí ale sem z toho na prášky docela

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Důležité je, co technik napsal do protokolu, který jste mu podepsal.

Pokud zakázal provoz, tak je to jasné. Neprovozovat. O té více musíte shánět řemeslníka. Sežeňte několik řemeslníků, ať se kouknou a navrhnou řešení a rozpočet.

sasa*
hodnocení

0x

Dobrá čech- to číst, to je unikum... Dle mých zkušeností tyto měsíce nemají moc práce(ale nepíšeš které).

Prášky si skutečně vem, protože jinak nevím jak ti poradit, než ty firmy obvolat a modlit se,protože to jsou takové

přicmrdávky...

jawacek350
hodnocení

0x
Zatím si sežeňte malou lahev na lpg (čerpací stanice) a na ni vařič k našroubováni. Bez problémů s tím tuto dobu překlenete. A nebo elektrickou plotýnku.
sasa*

To mě taky napadlo, ale radši taky pozvat nějakého elektrikáře, aby ta elektrika nebyla v horším stavu, než ten plyn.

lojza
hodnocení

Elektřinu mám nově dělanou

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]