Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde sehnat sedačku nevyrobenou v Polsku

Od: bobes* odpovědí: 8 změna:

Poraďte kde sehnat sedací soupravu nevyrobenou v Polsku, pokoušíme se už od podzimu a ať je zpočátku uveden jakýkoli prodejce či výrobce, stejně nakonec zjistím, že je polská.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pt®
hodnocení

0x

Jedna alternativa je, že si ji necháte vyrobit u šikovného řemeslníka a bude přesně podle vašich představ. PT /stařenka/

hodnocení

0x

My máme sedačku od Jelínka. Jestli je polská, tak se picnu.

www.jelinek.eu

Zkuste firmu LEKVA, vyrábí sedací soupravy za obstojné ceny.

hodnocení

0x

U nás jsou prodejny pouze s českým nábytkem,ale ceny jsou podstatně vyšší.

musilnabytek*
hodnocení

0x

Jestli jste z okolí Brna, tak se ozvěte, vyrábíme nábytek na míru včetně sedaček.

bobes*
hodnocení

Bohužel jsem z MS kraje, do Brna je to trochu z ruky, ale děkuji za odpověď.

ewa*
hodnocení

0x

A co firma Pospíchal? Mě teď vyráběli postel.

50
hodnocení

0x

Občas slyším,že polský nábytek je nekvalitní.My máme sedačku přivezenou z Polska již 1O let a jsme s ní naprosto spokojeni.Je vyrobena z mikroplyše a denně na ní dovádějí 2 malé děti.Sedačka drží bez problému a já mohu naopak jen doporučit.Dobrá cena i kvalita.Co člověk,to názor.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]