Němému dítěti ani vlastní matka nerozumí... Co tak opsat nebo ofotografovat štítek na tom přístroji, ke kterému to patří a na co je? Zkoušel jsem Google, tento typ tají... Trochu jsem upravil foto...
Určitě dá, neb je to "obyčejný" přepínač - viz schema na "kostce". Ovšem čím ji nahradit netuším, zrovna tak jako nějak nevím, co kromě opálených kontaktů na ní může být rozbité. Doporučuji sehnat originál, bude to nejméně pracné.
PS: Z toho mála, co jsem co jsem dohledal na internetu, to vypadá na nějaký reverzní přepínač.
TVL tady je zas IQ chytráků.Pokud danou součástku nemůžeš najít doporučuji kontaktovat výrobce zda uvedenou součástku ještě vyrabí. Případně danný výrobek předat do profesionálního servisu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.