Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výměna kostky

Od: jindra892 odpovědí: 10 změna:

Dobrý den,
chci se zeptat zda se dá tahle ,,kostka,, nahradit nějakou univerázlní?

Výměna kostky

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kolemjdouci
hodnocení

3x
Tak Jindra nebo Patrik? Zkuste to ještě jednou...

111®
hodnocení

0x
A to je kostka z čeho

hodnocení

0x
Němému dítěti ani vlastní matka nerozumí...
Co tak opsat nebo ofotografovat štítek na tom přístroji, ke kterému to patří a na co je?
Zkoušel jsem Google, tento typ tají...
Trochu jsem upravil foto...
Výměna kostky #2

hodnocení

0x

Určitě dá, neb je to "obyčejný" přepínač - viz schema na "kostce". Ovšem čím ji nahradit netuším, zrovna tak jako nějak nevím, co kromě opálených kontaktů na ní může být rozbité. Doporučuji sehnat originál, bude to nejméně pracné.

PS: Z toho mála, co jsem co jsem dohledal na internetu, to vypadá na nějaký reverzní přepínač.

hodnocení

0x
Na takhle odflaknutý dotaz bych ani neodpovídal.
To je problém napsat co ke kostka zač?

patrik
hodnocení

TVL tady je zas IQ chytráků.Pokud danou součástku nemůžeš najít doporučuji kontaktovat výrobce zda uvedenou součástku ještě vyrabí. Případně danný výrobek předat do profesionálního servisu.

re4zon
Schizofrenie je vazne onemocneni, doporucuju navstivit psychiatra. Ihned.
02.07.23 10:31

@patrik: Můžeš nám vysvětlit, proč doporučuješ sám sobě? Je to poznat na první pohled!*zed*

Zřejmě se mezi chytráky nepočítá, když místo na výrobce nebo servis se obrací na laickou poradnu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]