Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Připojení hadice na přívod vody (pračka)

Od: adiss odpovědí: 7 změna:
Už jsem parkrat zapojoval pračku ale ted jsme se prestehovali a odpad atak mam zapojeny ale s privodem mam problem, pracka je v kuchyni a zapojena pod drezem, poslu foto nejsem si jisty jestli budu muset kupovat nejakou redukci nebo tak neco, budu rad za jakoukoliv pomoc
Připojení hadice na přívod vody (pračka)
Připojení hadice na přívod vody (pračka) #2
Připojení hadice na přívod vody (pračka) #3

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Vedle toho kombi ventilu je prackovy ventil s vickem. Podle fotky to nejde s jistotou tvrdit, ale myslim, ze hadice pujde zapojit tam, bez redukce. Jen sundate vicko.
adiss
hodnocení

to jsem zkousel ale nejde to ten zavit je asi moc malej, a asi to nebude vicko, poslu foto
Připojení hadice na přívod vody (pračka) #4
Připojení hadice na přívod vody (pračka) #5
To je jen prevlecna matka. Idealni by bylo vymenit cely rohovy ventil a dat tam prackovy ventil. Nejake redukce bych nedaval…. evikir.cz/...
adiss
hodnocení

tak ja zkusim zavolat instalatera at se mi na to podiva nechci se moc pouštět do vetsich akci jako vymenovat cely ventil

hodnocení

0x

Vzhledem k tomu, že tam ( možná blbě) vidím dřezový sifon, předpokládám že druhý roháček bude teplá voda pro baterii.Takže před kombiroháček přidat Tkus s 3/4" roháčkem pro pračku

teda v případě instalace myčky

hodnocení

0x

To je dvojity ventil : vy ste dali dole prevlecnu maticu na pripojenie kovovej rurky, teraz je to nepouzite. Male koliesko pusta vodu do 3/8 vystupu, velke koliesko do 3 / 4 vystupu, ten je hore a ma nasadenu cervenu krytku. Ked ju date dole, presne vam to bude pasovat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]