Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Měďenka na trubkách -nová lednice

Od: lednice odpovědí: 11 změna:
Dobrý den, pořídili jsme si novou lednici, když pominu to, že je na jedné straně důlek a kosmetická vada na předních dvířkách... tak na zadní straně u kompresoru jsme si všimli, že u jedné z trubek je již meďenka. A na druhé trubce je u spoje viz. Foto
Je to normální nebo špatně/rychle udělané? děkuji

Měďenka na trubkách -nová lednice
Měďenka na trubkách -nová lednice #2
Měďenka na trubkách -nová lednice #3

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

zaseja
hodnocení

3x

Jak je dlouho v provozu, ještě pořád dobře chladí?

Nejspíš už dlouho nebude, já bych hned volal servis a nebo radši rovnou reklamaci a výměnu, slzí to tam.

doplněno 29.06.23 21:40:

Tak vem ty fotky a ukaž je v prodejně a rovnou taky je ukaž záručnímu servisu k posouzení, aby se vyjádřil a to vyjádření ukaž zase v prodejně, ale já bych jí rovnou vrátil a vzal si novou, záleží, jestli máš ještě čas na vrácení, jestli už není prošvlý termín.

doplněno 29.06.23 21:43:

Nebo jí zapni a počkej, já myslím, že vydrží max.týden a přestane chladit, protože uteče i ten zbytek chladiva, co v ní ještě je.

lednice
hodnocení

Ona je úplně nová, ješte nebyla ani zaplá
lednice
hodnocení

Tak to vrátím, dneska ju dovezli a do 14 ti dnů lze vrátit, když se nakupuje přes e-shop.. hned jsem si říkal, že je to divné... A podle čeho posuzujete, že tam teče chladivo, podle první fotky?

hodnocení

0x

Zřejmě standard. Já to zde řešil před dvěma roky :-D

lednice
hodnocení

Děkuji, takže standart, super *palec*
zaseja

svačinko, to, cos řešil tehdy byly ale jenom ošklivě udělaný sváry, tam nic neunikalo.

hodnocení

0x

A to je jako funglovka nebo nějaká vrácenka za 1/2 cenu? To vypadá jako nějaká reakce na pájku-nejspíš stříbro ale jak kdyby to pájel... no prostě né z výroby. jestli to neuniká tak to nemá na funkci vliv.

doplněno 29.06.23 22:45:

Tak ji zkuste normálně zapnout a sledujte teplotu a zapínání termostatu.Nebo ji vraťte,ale co ten důlek a vada?To už bylo?Máte to někde zapsáno?

lednice
hodnocení

Normálně nová lednice z Datartu,jen byla v akci z 16litrů na 14...
lednice
hodnocení

Rozbalili jsme to a hned jsme si všimli těch vad...

sasa*
hodnocení

0x

Hned bych měnil! Za ty prachy si představuju bezvadný výrobek! Nevíš co to udělá po čase,může se objevit další problém v netěsnosti ...

lednice
hodnocení

Přesně tak, za ty prachy by to mělo být bez vad...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]