Nejste přihlášen/a.
Jak je dlouho v provozu, ještě pořád dobře chladí?
Nejspíš už dlouho nebude, já bych hned volal servis a nebo radši rovnou reklamaci a výměnu, slzí to tam.
Tak vem ty fotky a ukaž je v prodejně a rovnou taky je ukaž záručnímu servisu k posouzení, aby se vyjádřil a to vyjádření ukaž zase v prodejně, ale já bych jí rovnou vrátil a vzal si novou, záleží, jestli máš ještě čas na vrácení, jestli už není prošvlý termín.
Nebo jí zapni a počkej, já myslím, že vydrží max.týden a přestane chladit, protože uteče i ten zbytek chladiva, co v ní ještě je.
A to je jako funglovka nebo nějaká vrácenka za 1/2 cenu? To vypadá jako nějaká reakce na pájku-nejspíš stříbro ale jak kdyby to pájel... no prostě né z výroby. jestli to neuniká tak to nemá na funkci vliv.
Tak ji zkuste normálně zapnout a sledujte teplotu a zapínání termostatu.Nebo ji vraťte,ale co ten důlek a vada?To už bylo?Máte to někde zapsáno?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.