Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Cena za podlahu

Od: jajina® odpovědí: 8 změna:

Chci se zeptat,kolik tak může stát betonová podlaha 15m2 - 7cm štěrk, 6cm beton kari 4mm,Ipa, 5cm polystyren, 5cm beton kari 4mm. Zedník nám to nacenil i s prací na 52 500. Je to adekvátní ,nebo je to moc? Děkuji.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Zkuste poptat jiného zda se mi to moc

hodnocení

my jsme spočítali asi 18000 za material, doprava asi 3000kč, práce asi 10000kč,celkem nám vyšlo 31tisíc,což je o 20tisíc méně

Kdo co počítal? Doma jste si s polovičkou sedli a něco spočítali?

Ono to chce, tedy u všeho, nejen u takovýdleho prdku podlahy, zeptat se na více místech. A potom vybírat.

hodnocení

asi to chce víc nabídek, tento zedník už je druhý,první nám dal nabídku přes 60tisíc

jendad

To je právě problém malých zakázek . Když jsem dělal přístavbu , tak vždy potřebujete jen trošku materiálu . Nikdo vám nedá slevu , jako když stavíte dum a objednáte kamion cihel . Běhání , shánění je stejné . Strávíte spoustu času objížděním a sháněním . Nástroje potřebujete stejné (auto ,vlek , míchačka , lopaty , vodováha atd) a tedy i režie a amortizace jsou obdobné .

hodnocení

0x

Už před pár lety jsem se setkával s naceňováním typu "kolik za matroš, tolik za práci", střelci "dvakrát tolik za práci" *smich*. Dvacet za matroš, čtyřicet za práci, deset sleva a jsme na padesáti litrech... Jste bohužel v blbém postavení zákazníka, který chce drobnost...:(

krtek6

jo jo, takový mám nejraděj

krtek6
hodnocení

0x

Zkouší...je drahej... tady je nabídka dle aktuálního ceníku..Všechno RTS23/I

A to už spadlo železo na 1/2, izolace asfalt materiál o 1/3, aj EPS...

Výsledná cena je BEZ DPH!

--------------------- reálné ceny

železo je dneska i s ukládkou je cca 30,-/kg

asfaltová Izolace je 200,- materiál a 80-90,-/m2 pokládka

pokládka EPS je tak 25-30,-/m2

beton, protože je ho málo, tak sere pes...

štěrk...zanedbatelné

Cena za podlahu

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]