Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak odstranit flek ze dřeva

Od: mixna® odpovědí: 6 změna:

Zdravím dobří lidé,

povedlo se mi udělat na dřevěném nábytku v chodbě flek. Postavil jsem tam tašku s bordelem na ráno a něco tam proteklo, viz foto. Brousim, brousim, ale furt nic, není na to něco, nějaká chemie, či zázrak?
Jedno foto je flek a druhé jak to prkno vypadá z boku, měl by to být asi masiv a nepoznám ale, jestli je to nějak vrstvené, nebo je tam nalepená hrana.
Za radu díkes .. krásný den.

Jak odstranit flek ze dřeva
Jak odstranit flek ze dřeva #2

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
No a co byl ten bordel? Pokud mastnota, můžete to zkusit technickým benzínem, ale ne jen to místo, ale roztahat to do celé plochy. Ale moc šancí tomu nedávám. jestli to nasáklo do hloubky.
hodnocení

tipnul bych to na slupku od banánu v rozkladu. na tu hloubku to vypadá.
a ten benzin neudela nejaky zverstvo?

No tak na banán benzín nee.

hodnocení

2x

Na tohle pomůže fakt jen zázrak.

Pokud budeš ještě chvilku brousit, pohřbíš to úplně, neb se jedná o překližku a probrousíš se na druhou vrstvu, která má léta otočena o 90°.

hodnocení

no jo ale to už pak jedine hnedej balakryl *smich*

hodnocení

Tož jsem na to vyzrál .. chvíli jsem to potíral octem cca 3 dny .. a pak zasadil úder savem .. a je to jak za mlada.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]