Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odpadává fasáda pod balkonem

Od: petr989* odpovědí: 7 změna:
Dobrý den, nedávno jsem se přestěhoval do rodinného domu a všiml jsem si fasády, která postupně odpadává. Zatlačit nejde, dal jsem tam klínky, ať tam neteče voda. Nemáte někdo nápady jak by se toto dalo efektivně opravit, ať mi to v zimě pak neodpadne? Díky
Odpadává fasáda pod balkonem
Odpadává fasáda pod balkonem #2

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Krásný sušák, krásná anténa, ale problém na fasádě nevidím.

petr989*
hodnocení

Jsem moc rád, že jste mi užitečně poradil. Děkuji převelice.

Děkuji za poděkování, ale já stále nevidím problém, který vidíte Vy. A taky asi nejsem sám.

hodnocení

4x

Pokud je omítka odfouklá, tak klínkování nepomůže. Tudíž vše co nedrží, hezky osekat a znovu nahodit. Jiné cesty není.

Jinak Milan má pravdu, krásná anténa, bezvadný sušák a kouzelné klínky pod plechem.

asd1
hodnocení

0x

Obouchat a znova.

Příčina = chčije do toho, protejká buď celá terasa nebo v lepším případě jen tim oplechováním příp. ukotvením zábradlí...

asd1, asi obojím, ale to se musí najít z lešení, popřípadě obarvit vodu.

hodnocení

0x
Prvně odstraňte příčinu pak řešte následky. Pravděpodobně bude špatná hydroizolace balkónu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]