Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Název barvy

Od: karel44® odpovědí: 5 změna:
Ahoj. Potřeboval bych poradit. Před x mesici jsem někde viděl takový ten nater na zdi v bytě.. byl to hezky vzor. Res.ne hladká malba či nater ale takové zrna. Někdo mi říkal, jak se to jmenuje...snad název byl podle nějaké země/státu a teď si za boha nemohu vzpomenout. Díky za radu.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sasa*
hodnocení

0x

Benátský štuk? Ten je hladký! To je s tebou těžký! Někdo mi říkal... podle nějakého státu... aspoň na něco si vzpomeň.

Států je mnoho, a jde o to, zda to byl vůbec stát. Lingrusta?

hodnocení

Vypadá to takto...když to zatáhne,tak je to tvrdé...odolné a lehce udrzovatelne. Děkuji.
Název barvy

hodnocení

0x

Přetíratelná tapeta Pestrukta..

hodnocení

Ano..dělají se takové ale to co jsem viděl na živo bylo normálně dělané na zed..res to byl takto hruby nater nebo stuk..byla tam velká hrubá zrnitost jako na obrázku.

ben®
hodnocení

0x
Dobrý den, zkuste si vybrat něco viz odkazy. Zdravím!
google.com/...
vzorniky.eu/...
doplněno 30.06.23 15:47:

karel44 - tak jakou barvu jste si vybral? Svěřte se.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]